Σήμερα είναι ...

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2008

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Στις 24 του Μάρτη παραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας ο εορτασμός του Εθνικής Επετείου.
Η γιορτή συνδιοργανώθηκε με το Α΄ΚΑΠΗ του Δήμου Κερατσινίου.
Οι Ε΄και Στ΄τάξεις του σχολείου μας παρουσίασαν το θεατρικό " Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ", καθώς και παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. ΄Με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια συμμετείχε και το Α΄ΚΑΠΗ του Δήμου Κερατσινίου.
Τη διδασκαλία του θεατρικού είχαν αναλάβει οι δασκάλες : κ.Ψαλιδάκου Αδαμαντία και κ.Γιαννουλάκη Μαρία-Αγγελική. Τους χορούς δίδαξε η γυμνάστρια μας κ. Παπαϊωαννίδου Ζωή και τα τραγούδια ο μουσικός του σχολείου κ.Παπαδημητρίου Κώστας.
Τα υπέροχα σκηνικά εμπνεύστηκε και δημιούργησε η κ. Βίκυ Χριστοδούλου.
Στην εορτή παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους :
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Αναστάσιος Νεράντζης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "Καλημέρα Κερατσίνι" κ. Τζανής Λουκάς, η κ. Μήτρογλου εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης ΔΑΣ,η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Α΄ΚΑΠΗ κ. Ματούλα Τσοτσάνη, ο Αντιπρόεδρος του Α΄ΚΑΠΗ κ. Μαραβέλιας, ο κ. Διον. Νερομυλιώτης μέλος του Δ.Σ. των ΚΑΠΗ και η Δημοτική Σύμβουλος και τέως Πρόεδρος των ΚΑΠΗ κ. Ελένη Δαβλιώτη
Ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών του 11ου ΔημοτικούΣχολείου Κερατσινίου ευχαριστεί τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης μαθητές των Ε΄και Στ΄τάξεων και τους φίλους μας του Α΄ΚΑΠΗ , καθώς και τους παρακάτω αφανείς συντελεστές:
Το Σύλλογο Γονέων για την πολύπλευρη βοήθεια του, το Σύλλογο Δαφνουσίων Χίου για την προσφορά των παραδοσιακών στολών και τις κυρίες Βαμβακάρη και Αναστασάκη (Α΄ ΚΑΠΗ)για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεργασία τους .