Σήμερα είναι ...

Σάββατο, 14 Ιουνίου 2008

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2008 πραγματοποιήθηκε η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ.
Η ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ μας κ. Παπαϊωαννίδου Ζωή
και οι μαθητές του σχολείου, παρουσίασαν "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ " της πατρίδος μας.
Οι γονείς και οι δάσκαλοι χάρηκαν τα παιδιά τους και θαύμασαν τις προσπάθειές τους.
Τα παιδιά μας έδωσαν το μάθημα : " Η ζωή συνεχίζεται. Ο αγώνας φέρνει αποτελέσματα. Οι μεγαλύτεροι μπορούμε να ελπίζουμε στα νιάτα της πατρίδας μας"
Ιδιαίτερη στιγμή της γιορτής ο αποχαιρετισμός των μαθητών της Στ΄τάξης.
Τα παιδιά της Στ΄ ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ. .Παιδιά που ήξεραν πότε θα παίξουν, πότε θα διαβάσουν, πότε θα υπακούσουν,πότε θα διεκδικήσουν.Ώριμα παιδιά με όλη τη σημασία της λέξης. Παιδιά για τα οποία πρέπει να είναι υπερήφανοι οι ΓΟΝΕΙΣ και η ΔΑΣΚΑΛΑ τους κ. Άντα Ψαλιδάκου.Τους ευχόμαστε "ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ" στο νέο δρόμο που τους ανοίγεται.

Τη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κερατσινίου κ. Σταύρος Μελάς και οι Προϊσταμένες του 5ου και του 24ου Νηπιαγωγείων Κερατσινίου, καθώς και οι συναδέλφισσες του 24ου Νηπιαγωγείου κ. Μάρθα και κ. Έφη
Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων για την πολύπλευρη προσφορά του, το Σύλλογο Δαφνουσίων Χίου για το δανεισμό παραδοσιακών στολών και φυσικά τους γονείς για τα εδέσματα που ετοίμασαν.
Τα αναμνηστικά στους μαθητές της Στ΄πρόσεφερε Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους γονείς της ΟΛΓΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ και τους γονείς του ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ για τα τραπέζια που μας πρόσφεραν και χρησιμοποιήθηκαν στο σκηνικό ,όπως και τους γονείς της ΟΛΓΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ για την προσφορά των αναψυκτικών .

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ