Σήμερα είναι ...

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Τέλος Σχολικής Χρονιάς 2011-12.

Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην αρχή της σχολικής χρονιάς (καθυστέρηση διανομής σχολικών βιβλίων, αργοπορία  τοποθέτησης εκπαιδευτικών σε κενές θέσεις του σχολείου μας, οικονομική στενότητα, κ.λ.π.) έφεραν δυσκολίες και περιορισμούς, μα δεν πτόησαν τους εκπαιδευτικούς, ούτε τα υπόλοιπα  μέλη της σχολικής μας κοινότητας.
 Όλοι οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και η  εκπαιδευτική διαδικασία εκπληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτικές επισκέψεις και δραστηριότητες και συνεργάστηκε με διάφορους τοπικούς φορείς και παράγοντες (Δήμος, υγειονομικές υπηρεσίες, Άγιος Ευθύμιος κ.λ.π.). Επίσης έκανε εσωτερικές  ενέργειες  αλλά και  συμμετείχε ενεργά στις διάφορες δραστηριότητες που οργανώθηκαν από άλλους φορείς για την καταπολέμηση της φτώχειας. Συμπαραστάτες και αρωγοί στην προσπάθεια όλων μας, οι γονείς των μαθητών και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας.
Τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία και το εθελοντικό έργο  που πρόσφεραν απλόχερα όταν τους ζητήθηκε. Επίσης τους ευχαριστούμε, για την ευγενική και ουσιαστική για το έργο των δασκάλων, προσφορά των πινάκων μαρκαδόρου προς το σχολείο μας. 
                          
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
 Έτσι φτάσαμε και στη γιορτή λήξης που εφέτος αποτελούνταν από  δυο μέρη :
   α) Τα μουσικοχορευτικά και αθλητικά δρώμενα όλων των μαθητών με έμφαση
στους μαθητές της Στ΄(που με  αίσθηση γλυκιάς μελαγχολίας αποχωριζόμαστε και
τους ευχόμαστε η διαδρομή της ζωής τους να είναι δημιουργική και γεμάτη χαρά) και


                   

    β) Το θεατρικό έργο με τα οικολογικά μηνύματα και το χιουμοριστικό τρόπο που αυτά  μεταφέρονται από τους μαθητές της  Γ΄τάξης, με την οργάνωση και  καθοδήγηση της δασκάλας τους Μαρίας Γιαννουλάκη.

                            

     

Τα ξαναλέμε το Σεπτέμβρη!

Ευχόμαστε  ένα απολαυστικό
 και ονειρεμένο καλοκαιράκι!